ProCredit banka je pokrenula edukativni sajt mojbiznis.rs sa idejom da Vas upozna sa svim uslugama koje nudimo privrednicima na jednom mestu.

Baviti se privatnim biznisom jeste velika odgovornost i borba koja zaslužuje svako poštovanje. Osluškujući zahteve i potrebe malih, srednjih preduzeća i preduzetnika, čijem smo razvoju posvećeni od osnivanja, sa posebnom pažnjom ProCredit banka je pripremila poseban set usluga prilagođen potrebama poslovanja za sve vrste delatnosti u današnjim tržišnim uslovima.

Ali šta su današnji tržišni uslovi? Nailazite na različite svakodnevne izazove? Savremen način poslovanja zahteva da imate banku partnera, koja će Vam pružiti podršku u svakom momentu kako bi poslovne šanse iskoristili na vreme i na taj način unapredili svoj biznis.

Imamo rešenje.

Kreditna limit  omogućava preduzeću ili preduzetniku da adekvatno i pravovremeno reaguje. To je okvir, odnosno iznos do kog je banka spremna da klijentu pruži kreditnu uslugu u određenom vremenskom periodu, bilo da je reč o kreditu za obrt, likvidnost, investicionom kreditu, kreditu za energetsku efikasnost, garanciji, dozvoljenom minusu i slično.

Na osnovu posebne analize i procene za svakog klijenta se utvrđuje linija, odnosno limit do kog će, u periodu od narednih 12 meseci, banka odobravati pozajmice određenom klijentu. I sve to brzo i jednostavno, bez ponovne analize poslovanja i ponovnog prikupljanja neophodne dokumentacije.

Kao jedina banka sa 100% nemačkim kapitalom u Srbiji, ProCredit banka primenjuje odgovorno bankarstvo, odnosno ne prezadužuje klijenta, pristupa mu savetodavno i profesionalno, jer je u osnovi nemačkog poslovnog modela upravo sigurnost, odgovornost i pouzdanost poslovanja.

Želimo Vam toplu dobrodošlicu na naš sajt u nadi da će Vam pomoći da brže unapredite biznis!